SUNSHINE BLOGGER AWARD!! #1

I am really very happy today!

And thank you so much to Poorwa for nominating me for such a nice award.

Poorwa has really good blog….. Please visit to her blog Poorwa@Atlaswebdesings

Rules…..

• Thanks the blogger who nominated you and link back to there blog.

• Answer the 11 questions sent by the person who nominated you.

• Nominate 11 new blogs to receive the award and write them 11 questions.

• List the rules and display the Sunshine Blogger Award logo in your post and /or on your blog.

Poorwa’s questions and my answers….

1:- What advice you would like to give your 2020 self ?

Answer:-So here’s the advice I’d like to give to my 2020 self :.

Focus on thing at a time. I will have it all in life, but not at all at once. And if I don’t keep my focus right, I might not achieve anything .

2:-What are you looking forward to do after the end of this Pandemic?

Answer:- There are so many things we looking after this Pandemic. Initially, the lockdown felt like a much needed break , but the situation got serves we missed being outdoors😅.We miss our friends, school,food, favourite places and much more.😊

3:- What is perfect weekend for you ?

Answer:- Weekends are there to treat yourself. Ideal weekend for me is where I feel a bit relaxed .

4:-Your recent favourite songs.

Answer:- My favourite songs is always changes. But at this time my favourite song is ‘Waalian’.

5:- Would you like to meet an alien ever ?

Answer:- Yes , I would like to meet an alien👽.

6:- How lucky you are?

Answer:- I am very lucky 🙂.

7:- What are you doing currently?

Answer:- I am currently giving answers to your questions.😊

8:- What 2020 taught you?

Answer:- 2020 has taught me that the adversity we face and the resilience we respond with has the power to shape our lives. With each challenge, we are given the opportunity to preserve learn and grow into stronger,more compassionate and more grateful human beings.

9:- What inspires you most?

Answer:- My Parents – who are always here to support me in all the things I choose to do with my life. They give me freedom, that inspires me the most, they are the most reason why I still choose to stay.🙂

10:- Your favourite school subject.

Answer:- My favourite school subject is Maths.

10:- Your favourite animal?

Answer:- My favourite animal is Elephant.

My nominees….

1• Sakshi Shreya

2• Anushree Dutta

3• Maya-

4• Ananya Sharma

5• Akriti Jha

6• Yleniaely

7• Forresting369

8• Fundanur

9• Blingnbangs

10• Wandering Canadians

11• Writing Blissfully

My questions for nominees….

1:- Your favourite place?

2:- Your favourite quotes?

3:- Your favourite blogger’s?

4:- What is your inspiration for blogs?

5:- Your favourite festival?

6:- How will you define yourself ?

7:- How much time do you spend in blogging?

8:- You are passionate for?

9:- Tea or Coffee?

10:- Your strengths?

11:- Your weakness?

THANK YOU SO MUCH!!

55 thoughts on “SUNSHINE BLOGGER AWARD!! #1

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create your website with WordPress.com
Get started
%d bloggers like this: